Product owner basistraining

Pragmatische training geheel toegespitst op jouw situatie. Krijg vertrouwen om jouw uitdagingen op te lossen.

Download brochure
Productowner.nl team tevredenheid 2022

🔍 Gericht op praktijk

🗣️ Veel 1:1 contact

📄 Certificaat

PSPO1

In de zomer van 2021 presenteerden we een onderzoek onder product owners in Nederland waarin we de product owner trainingen toetsten. Van de 1.000+ respondenten heeft ruim 40% een PSPO I (Professional Scrum Product Owner) certificaat. Het is daarmee het meest populaire certificaat voor product owners in Nederland. Echter, in andere onderzoeken die we deden zagen we dat het PSPO 1 in minder dan 10% van de gevallen wordt opgenomen in een vacaturetekst als pré of als voorwaarde. Het is dus in hoofdlijn een certificaat voor je eigen ontwikkeling.

Wat wij zelf het grote nadeel vinden, is dat de PSPO training vaak een hoog theoretisch gehalte heeft. Ondanks alle inspanningen van de bureaus om de product owner training interactief te maken en aan te laten sluiten op de verwachtingen van de kandidaat, krijgen wij heel vaak terug dat het de product owners onvoldoende voorbereid op ‘het echte werk’. En dat is de bureaus niet te verwijten, aangezien ze zich moeten houden aan strenge richtlijnen vanuit de organisatie die de trainingen heeft bedacht. (scrum.org)

Desalniettemin is het dus een populaire product owner training. Prijzen bij bureaus variëren van de 1.200 en 1.500 euro en het kost je twee hele dagen. Weet je niet of en waar je deze PSPO training moet volgen? Je kan ons altijd een bericht sturen, dan helpen we je op weg.

  • Locaties

Amsterdam, Breda, Den Haag, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zwolle of online

  • Duur

1 dag (10:00 – 16:00 incl. lunch)

  • Taal

Nederlands

  • Prijs

€795,- excl. BTW (inclusief entreekaart voor het PO event)

Aanmelden
Product owner in de praktijk informatie

Over de training

In 2019 hebben we op verzoek van enkele klanten een praktijktraining ontwikkeld om product owners te trainen in situaties die voor hun relevant zijn, waarbij het doel is om ze écht een sprong te laten maken in hun effectiviteit, zodat het product of project waar ze aan werken daadwerkelijk sneller en beter wordt (door)ontwikkeld.

Kenmerkend voor onze product owner training is dat er altijd een maatwerk component in zit. Met huiswerk van tevoren, de training die zelf een halve dag duurt (met lunch) én een 1:1 coaching sessie 3 weken na de training. Omdat we met kleine klassen werken krijg je meer dan voldoende aandacht.

Doordat onze product owner trainers zelf 10+ jaar praktijkervaring hebben bij diverse bedrijven, zijn ze in staat om snel te doorgronden hoe ze jou kunnen helpen. We hebben tegenslagen gehad en hebben geproost op de successen. Deze ervaringen delen we graag met jou.

Wat kan je na de training?

  • Welke stappen zijn belangrijk voor mijn project, we doorlopen het ritme en ritualen van jouw praktijk.

  • Inzicht in ontwikkelbehoefte, samen vinden we of en wat aandacht nodig heeft om jezelf goed en snel te ontwikkelen.

  • Stakeholder mapping, je hebt inzicht in jouw belangrijkste stakeholders en weet hoe je ze moet verbinden aan jouw project.

  • Een aanvalsplan, samen maken we een plan om het geleerde meteen in de praktijk te brengen.

Tevreden cursisten

Slide PRODUCT MANAGER WIS SERVICES B.V. Cursist training Mels "Onder leiding van Tony de dagelijkse praktijk eens goed tegen het licht gehouden. Een waardevolle dag" Mels Graveland
Slide PRODUCT OWNER Cursist training Freerk "Wat een topdag! We gingen helemaal in op mijn specifieke case, mijn onzekerheden en de plekken waar kennis miste. Ik heb genoeg zelfvertrouwen gekregen om nu te kunnen zeggen: Product Owner: check " Freerk larp
Slide PRODUCT OWNER bij eleven Cursist training Martin "Direct inzetbare ideeën mee terug genomen, waar ik gelijk mee aan de slag kan."
Martin vliegenthart
Slide PRODUCT OWNER E-commerce Cursist training Dominique "Ik ga de deur uit met to do's waar ik vandaag al mee kan beginnen om mijn werkweek nog beter te benutten." Dominique Alaradi
Slide PRODUCT OWNER bij beerntea Cursist training Ties “Met behulp van Tony mijn carrière als product owner goed afgetrapt! Fijn om het vak niet alleen “volgens het boekje” te behandelen, maar ook te kijken naar mijn eigen situatie.”
Ties delnooz
Slide PRODUCT OWNER bij VGZ Cursist training Carla Deze dag voelde als een cadeautje. Dit gaat me helpen om van alle legoblokjes, die ik al in mijn toolbox heb, een gedragen productvisie te maken.

Carla hendriksen

Reserveer vrijblijvend een datum

Ontvang de offerte binnen 1 werkdag

Wij helpen jou graag verder om een nóg betere product owner te worden! Vul het formulier in om een offerte te ontvangen voor een van de product owner trainingen.

Vragen over de training?

Wij laten binnen 1 dag van ons weten.