Onze diensten

Digitale projecten opleveren die door de eindgebruiker als 10+ worden beoordeeld, dat is onze missie. In de projecten maken wij gebruik van gevalideerde methodieken en processen. Dit kunnen wij zowel in nieuwe- of lopende projecten realiseren middels de volgende diensten:

Interim product owner

Wij leveren een interim product owner die zorgt dat jouw project – bestaand of nieuw – perfect wordt opgeleverd. Onze product owners zijn niet alleen zeer vaardig in het begeleiden van IT teams of SCRUM projecten, maar leveren als ambassadeur ook ijzersterk stakeholder management. Met als doel om de benodigde afdelingen en partners te laten samenwerking aan een optimaal eindresultaat.

Focus sprint

Loopt jouw project vast of wil je een nieuw project een vliegende start geven? Om jouw project te (her)starten bieden wij een één of twee daagse focus sprint aan. Het doel van de deze sprint is om de juiste energie en focus te krijgen in jouw project. Zo zorgen wij ervoor dat jij zo snel mogelijk een optimaal product oplevert.

Training

Er zijn 60+ opties om als product owner getraind te worden in Nederland. Wij kunnen je adviseren over wat voor jou een goede route is. Zelf bieden we één training aan; Product owner in de praktijk. Perfect voor de product owner die vlieguren heeft gemaakt, maar praktische tips & tricks zoekt om meer te halen uit zijn/haar werk en product. De training duurt ½ dag en wordt altijd in kleine groepen gegeven. (max 3 personen).

Design sprint

Een fast forward-tool voor innovatietrajecten. De Design Sprint is hét proces om project kritische vragen te beantwoorden en te kijken hoe jouw klanten reageren op nieuwe ideeën voordat je veel geld en tijd uitgeeft. Hoe? Door een slimme combinatie van samenwerkinginzicht vergaringprototyping én het testen van ideeën met gebruikers. En dat alles in maximaal vijf dagen.