Onze diensten

Digitale projecten opleveren die door de eindgebruiker als 10+ worden beoordeeld, dat is onze missie. In de projecten maken wij gebruik van gevalideerde methodieken en processen. Dit kunnen wij zowel in nieuwe- of lopende projecten realiseren middels de volgende diensten:

Neem contact op
Onze diensten productowner.nl

Interim product owner

Wij leveren een interim product owner die zorgt dat jouw project – bestaand of nieuw – perfect wordt opgeleverd. Onze product owners zijn niet alleen zeer vaardig in het begeleiden van IT teams of SCRUM projecten, maar leveren als ambassadeur ook ijzersterk stakeholder management. Met als doel om de benodigde afdelingen en partners te laten samenwerken aan een optimaal eindresultaat.

Ik zoek een product owner

Werving & selectie

Ben je op zoek naar een nieuwe product owner voor jouw team of bedrijf? In ons netwerk van meer dan 5000 product owners gaan we graag voor je op zoek. Door ons jaarlijkse onderzoek naar de Nederlandse product owner begrijpen we goed wat een product owner nodig heeft om gelukkig en succesvol te zijn. We kunnen werkgevers helpen om die voorwaarden te scheppen. En daarbij zijn dingen als aandacht en mentoring belangrijker dan salaris of tafelvoetbal.

Laat ons jouw PO vinden

Training

Er zijn 60+ opties om als product owner getraind te worden in Nederland. Wij kunnen je adviseren over wat voor jou een goede route is. Zelf bieden we één training aan; Product owner in de praktijk. Perfect voor de product owner die vlieguren heeft gemaakt, maar praktische tips & tricks zoekt om meer te halen uit zijn/haar werk en product. De training duurt ½ dag en wordt altijd in kleine groepen gegeven.

Meer info over de training

Focus sprint

Loopt jouw project vast of wil je een nieuw project een vliegende start geven? Om jouw project te (her)starten bieden wij een één of twee daagse focus sprint aan. Het doel van de deze sprint is om de juiste energie en focus te krijgen in jouw project. Zo zorgen wij ervoor dat jij zo snel mogelijk een optimaal product oplevert.

Meer info over de focus sprint