Facilitator training

Hoe bereid je een workshop voor? Hoe haal je het beste uit het team? En welke oefeningen zet je in om snel tot concrete resultaten te komen?

Facilitator training product owner

🎓 Toegang tot complete academy

👤 Training door ervaren facilitator

📄 Facilitator certificaat

Waarom facilitator training?

In onze 1-daagse facilitator training leer je van de beste facilitators hoe je een fantastische facilitator wordt. The Next Lab facilitators hebben samen meer dan 1.000 workshops gefaciliteerd en wij delen graag onze ‘secret sauce’ met jou zodat jij impact kunt maken in jouw organisatie.

Aan het einde van de training weet je ook hoe je een 5-daagse Design Sprint of onze meest verkochte workshop, de Focus Sprint, faciliteert. Ook krijg je automatisch een jaar lang toegang tot onze online Academy met alle oefeningen workshops en handboeken om fantastische workshops te faciliteren.

Inclusief een jaar lang ongelimiteerd toegang tot de academy

Krijg toegang tot alle workshops, oefeningen en online handboeken waarmee je zelf de beste workshops en team sessies kunt faciliteren, samengesteld door TheNextLab Academy. Met maandelijks nieuwe content en gratis online workshops!

  • Locatie

Breda, Rotterdam & Heerlen

  • Duur

09:00 – 17:00 (incl. lunch)

  • Taal

Nederlands

  • Prijs

€980,- excl. BTW

(incl. 1 jaar toegang tot TheNextLab academy)

Aanmelden:

    Ontvang de offerte binnen 1 werkdag

    Wij helpen jou graag verder om een betere facilitator te worden! Vul het formulier in om een offerte te ontvangen voor de facilitator training.

    Bij vragen kan je altijd contact opnemen via een van onderstaande opties: