Focus sprint

Gebaseerd op de Google Design Sprint, in samenwerking met The Next Lab, zorgen wij ervoor dat er focus en energie is op jouw project door middel van een één of twee daagse focus sprint. Met timeboxed oefeningen stimuleren onze facilitators creativiteit en urgentie om een optimaal eindresultaat te creëren.

Focus op jouw project

Een focus sprint is altijd maatwerk. Na een uitgebreide intake stellen we een programma samen wat bestaat uit werkvormen uit de Google Design Sprint, Business Strategy Methode, Design Thinking en Agile Product Development. Lees hier meer over wat je kan verwachten van de focus sprint die wij aanbieden.

  • We werken met ’timeboxed’ oefeningen. Dit zorgt voor een gevoel van urgentie en stimuleert de creativiteit. Het zorgt ervoor dat we ook echt toewerken naar een eindresultaat.
  • Wij zorgen voor de facilitator. De facilitator begeleidt de intake en de focus sprint. Daarnaast stelt de facilitator de rapportage op na afloop van de focus sprint.
  • Wij werken met een zeer ervaren team van facilitators, ieder met een andere expertise en stuk voor stuk keien in hun vak. Al naar gelang het vraagstuk en de klant wordt een facilitator met de focus sprint gematched.
  • De juiste communicatie binnen een team zorgt voor een optimaal eindresultaat. De focus sprint is een prachtig instrument om het betrokken team op één lijn te krijgen.

  • Aan het eind van de focus sprint hebben we als één team heel duidelijk wat we willen bereiken de komende tijd. We sluiten af met heldere afspraken en kunnen weer verder met het project.
  • De nieuwe wereld vraagt om hybride oplossingen. We kunnen de focus sprint fysiek doen in een van onze design labs in alle grote steden in Nederland, waarbij we rekening houden met strikte RIVM richtlijnen. Ook kunnen we de focus sprint volledig online doen, waarbij iedereen vanuit zijn eigen huis of kantoor meedoet op zijn eigen manier en met zijn eigen mogelijkheden.
  • De deliverables zijn een duidelijke oplossingsrichting voor structuur en focus voor het project; een SMART gemaakt rapportage van de focus sprint. Deze deliverable levert een heldere scope op voor de boodschap. En er is een duidelijke planning voor de komende periode.

Klaar voor
productowner.nl?

Heb je vragen of kom je graag met ons in contact, dat kan op een paar manieren.

Vul hiernaast het contact formulier in, of gebruik een van de andere opties hieronder.

Mail ons op info@productowner.nl

Bel ons op +31 85 060 9109

Stel je vraag via Whatsapp