Historie

In 2018 keken we eens goed om ons heen. Het aantal écht goede product owners is beperkt. Het aantal recruiters dat er eentje zoekt is niet te tellen. Aan de keukentafel wordt steeds vaker gesproken over een “PO-club”. Op werkvakantie in Kaapstad wordt een businessplan gemaakt. Twee voorwaarden: we worden géén uitzendbureau & “no dickheads allowed”.

Zoals bij elk nieuw initiatief is het vallen en opstaan. Maar de 6-maanden-doelstellingen worden binnen 3 maanden gerealiseerd en het bestaansrecht lijkt daarmee gevalideerd.

Als we vervolgens begin 2020 de naam productowner.nl overnemen, weten we het zeker; “we are here to stay.”

Why

Wij willen ondernemers helpen. Het type ondernemer dat bruist van de ideeën, maar ’s nachts wakker ligt omdat hij/zij niet de tijd of de kennis heeft om dat idee ook te vertalen naar een website, webshop, applicatie of andere digitale oplossing. Wij doen dat door met energie en focus dat project te gaan coördineren, zodat de ondernemer weer door kan met zijn of haar eigen werk.

DNA

Onze mensen zijn doelgericht. Met veel focus en een flinke bak energie maken we samen een strijdplan waarna wij die klus gaan klaren, linksom of rechtsom. En je mag van al onze collega’s verwachten dat ze een gezonde dosis nieuwsgierigheid koppelen aan een happy-to-help-attitude. Met minder dan een 10+ nemen wij geen genoegen!

En uiteraard doen we dat aan de hand van een gevalideerde set methodieken en processen. Daarover vertellen we je graag meer. Neem contact met ons op en je hoort binnen 4 uur iets van ons.

“Productowner nam de lead en leverde een succesvolle app op.”

Ontmoet ons team

Jochem
Jochem
Tony
Tony
Pepijn
Pepijn
Linus
Linus
Annemarie
Annemarie
Rick
Rick
Tessa
Tessa
Vacatures
Vacatures