Over ons

Wij willen ondernemers helpen. Het type ondernemer dat bruist van de ideeën, maar ’s nachts wakker ligt omdat hij/zij niet de tijd of de kennis heeft om dat idee ook te vertalen naar een website, webshop, applicatie of andere digitale oplossing. Wij doen dat door met energie en focus dat project te gaan coördineren, zodat de ondernemer weer door kan met zijn of haar eigen werk.

Historie

In 2018 keken we eens goed om ons heen. Het aantal écht goede product owners is beperkt. Daarnaast is het aantal recruiters dat er eentje zoekt niet te tellen. Aan de keukentafel wordt steeds vaker gesproken over een “PO-club”. Op werkvakantie in Kaapstad wordt een businessplan gemaakt. Voor ons businessplan hadden we twee specifieke voorwaarden: we worden géén uitzendbureau & “no dickheads allowed”.

Zoals bij elk nieuw initiatief is het vallen en opstaan. Maar de 6-maanden-doelstellingen worden binnen 3 maanden gerealiseerd en het bestaansrecht lijkt daarmee gevalideerd. Als we vervolgens begin 2020 de naam productowner.nl overnemen, weten we het zeker; “we are here to stay.”

Dat jaar werd afgesloten met een vast team van drie en op ruim twintig projecten werd een 10+ gescoord. De groei die daar op volgde, had niemand durven voorspellen, in 2021 groeide het bedrijf op alle vlakken meer dan 100%. Het vaste team bestaat ondertussen uit tien en productowner.nl is verhuist naar een nieuw kantoor aan de Bijster in Breda.

DNA

Doelgericht

Met veel focus en een flinke bak energie maken we samen een strijdplan met meetbare doelstellingen, waarna wij samen richten op een optimaal eindresultaat.

Methodieken en processen

Tijdens de trajecten die wij leveren maken onze product owners gebruik van gevalideerde methodieken en processen om jouw project te coördineren.

Happy to help

Met minder dan een 10+ nemen wij geen genoegen! Onze product owners staan altijd met een gezonde dosis nieuwsgierigheid klaar om jouw project verder te brengen.

“Productowner nam de lead en leverde een succesvolle app op.”

Ontmoet ons team

Jochem
Jochem
Tony
Tony
Pepijn
Pepijn
Linus
Linus
Annemarie
Annemarie
Pim
Pim
Marcel
Marcel
Arvind
Arvind
Rick
Rick
Boris
Boris
Vacatures
Vacatures