Prioriteiten stellen training

Leer tijdens deze training als product owner keuzes maken om de prioriteiten op orde te hebben.

Download brochure
product owner training prioriteiten stellen

🔍 Gericht op praktijk

🗣️ Veel 1:1 contact

📄 Certificaat

Waarom deze training?

We gaan je laten zien dat keuzes maken helemaal niet zo moeilijk is en dat het maken van betere en snellere keuzes veel positieve impact heeft op de successen die jij als product owner behaald met je team. En minstens net zo belangrijk als het maken van keuzes is het communiceren van die keuzes. ook daar gaan we je uitgebreid in meenemen. We combineren tijdens deze training de ‘best practices’ uit time management, roadmapping en andere veelgebruikte methodieken.

Over de training

De training is van 10:00 tot 16:00 en wordt gegeven in Amsterdam, Breda, Den Haag, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht of Zwolle. Ook digitaal is een optie. Trainingen bij Productowner.nl zijn altijd in kleine gezelschappen. Je zit met maximaal 2 andere cursisten in een training (in-company uitgezonderd). 4 weken na de training volgt een digitale sessie met jouw trainer waarbij je feedback krijgt. Een training bij productowner.nl kost € 600,- excl. BTW. Dat is inclusief lunch, certificaat en handig lesmateriaal dat je daarna nog kan gebruiken.

  • Locaties

Amsterdam, Breda, Den Haag, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zwolle of online

  • Duur

1 dag (10:00 – 16:00 incl. lunch)

  • Taal

Nederlands

  • Prijs

€600,- excl. BTW (inclusief entreekaart voor het PO event)

Aanmelden
Prioriteiten stellen training informatie

Wat kan je na deze training?

  • Inzicht in je bestaande keuzeproces en hoe je dat helpt of tegenhoudt.

  • Duidelijkheid over verbetermogelijkheden in dat proces.

  • Tips en trics zodat je vanaf morgen betere keuzes maakt en kan toelichten.

Tevreden cursisten

Slide PRODUCT MANAGER WIS SERVICES B.V. Cursist training Mels "Onder leiding van Tony de dagelijkse praktijk eens goed tegen het licht gehouden. Een waardevolle dag" Mels Graveland
Slide PRODUCT OWNER Cursist training Freerk "Wat een topdag! We gingen helemaal in op mijn specifieke case, mijn onzekerheden en de plekken waar kennis miste. Ik heb genoeg zelfvertrouwen gekregen om nu te kunnen zeggen: Product Owner: check " Freerk larp
Slide PRODUCT OWNER bij eleven Cursist training Martin "Direct inzetbare ideeën mee terug genomen, waar ik gelijk mee aan de slag kan."
Martin vliegenthart
Slide PRODUCT OWNER E-commerce Cursist training Dominique "Ik ga de deur uit met to do's waar ik vandaag al mee kan beginnen om mijn werkweek nog beter te benutten." Dominique Alaradi
Slide PRODUCT OWNER bij beerntea Cursist training Ties “Met behulp van Tony mijn carrière als product owner goed afgetrapt! Fijn om het vak niet alleen “volgens het boekje” te behandelen, maar ook te kijken naar mijn eigen situatie.”
Ties delnooz
Slide PRODUCT OWNER bij VGZ Cursist training Carla Deze dag voelde als een cadeautje. Dit gaat me helpen om van alle legoblokjes, die ik al in mijn toolbox heb, een gedragen productvisie te maken.

Carla Hendriksen

Reserveer vrijblijvend een datum

Ontvang de offerte binnen 1 werkdag

Wij helpen jou graag verder om een nóg betere product owner te worden! Vul het formulier in om een offerte te ontvangen voor een van de product owner trainingen.

Vragen over de training?

Wij laten binnen 1 dag van ons weten.