Productvisie training

Een blik op de toekomst is goud waard voor product owners. Ga tijdens deze training van toekomstblik naar een productvisie.

Download brochure
Productvisie training product owner

🔍 Gericht op praktijk

🗣️ Veel 1:1 contact

📄 Certificaat

Waarom deze training?

Een productvisie zorgt er ervoor dat je andere mensen, het team, jouw stakeholders, maar ook de eindgebruiker kan inspireren. Ze gaan daardoor sneller snappen waarom er aan dit product gewerkt moet worden. Als stakeholders je productvisie snappen en omarmen, dan is de kans groot dat ze een ambassadeur worden van het product. Dat maakt het leven van jou als product owner op alle fronten gemakkelijker; een ambassadeur geeft vaker feedback, vertelt anderen over het product en is sneller bereid je te helpen als je daar om vraagt. Product owners met een gevalideerde en goed uitgedragen productvisie krijgen gemakkelijker mensen mee in de veranderingen. Meer weten? Lees onze blog over productvisie voor meer informatie.

Over de training

Deze training is gericht op het vormen, vastleggen en uitdragen van een productvisie voor digitale producten. De training is van 10:00 tot 16:00 en wordt gegeven in Amsterdam, Breda, Den Haag, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht of Zwolle. Ook digitaal is een optie. Trainingen bij Productowner.nl zijn altijd in kleine gezelschappen. Je zit met maximaal 2 andere cursisten in een training (in-company uitgezonderd). 4 weken na de training volgt een digitale sessie met jouw trainer waarbij je feedback krijgt. Een training bij productowner.nl kost € 600,- excl. BTW. Dat is inclusief lunch, certificaat en handig lesmateriaal dat je daarna nog kan gebruiken.

 • Locaties

Amsterdam, Breda, Den Haag, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zwolle of online

 • Duur

1 dag (10:00 – 16:00 incl. lunch)

 • Taal

Nederlands

 • Prijs

€600,- excl. BTW (inclusief entreekaart voor het PO event)

Aanmelden
Productvisie training informatie

Tijdens deze training behandelen we de volgende vragen

 • Hoe creëer je de ruimte om buiten de dagelijkse taken veranderingen en kansen in het veld te zoeken en zien?

 • Hoe ga je om met alle partijen binnen de organisatie die een eigen productvisie hebben?

 • Wat zijn de onderdelen van een productvisie?

 • Wat is de aanpak als je de ruimte niet krijgt voor het opstellen van een productvisie?

Wat kan je na deze training?

 • Uitleggen aan jouw team en stakeholders waarom er tijd moet zijn om een productvisie te ontwikkelen.

 • De 10 praktische stappen voor het vormen van een productvisie toepassen op jouw product in jouw situatie. Samen zetten we tijdens de training al de eerste stappen.

 • Je hebt voor alle stappen inzichtelijk hoe je het aan gaat pakken en wat/wie je daar daarvoor nodig hebt.

Tevreden cursisten

Slide PRODUCT MANAGER WIS SERVICES B.V. Cursist training Mels "Onder leiding van Tony de dagelijkse praktijk eens goed tegen het licht gehouden. Een waardevolle dag" Mels Graveland
Slide PRODUCT OWNER Cursist training Freerk "Wat een topdag! We gingen helemaal in op mijn specifieke case, mijn onzekerheden en de plekken waar kennis miste. Ik heb genoeg zelfvertrouwen gekregen om nu te kunnen zeggen: Product Owner: check " Freerk larp
Slide PRODUCT OWNER bij eleven Cursist training Martin "Direct inzetbare ideeën mee terug genomen, waar ik gelijk mee aan de slag kan."
Martin vliegenthart
Slide PRODUCT OWNER E-commerce Cursist training Dominique "Ik ga de deur uit met to do's waar ik vandaag al mee kan beginnen om mijn werkweek nog beter te benutten." Dominique Alaradi
Slide PRODUCT OWNER bij beerntea Cursist training Ties “Met behulp van Tony mijn carrière als product owner goed afgetrapt! Fijn om het vak niet alleen “volgens het boekje” te behandelen, maar ook te kijken naar mijn eigen situatie.”
Ties delnooz
Slide PRODUCT OWNER bij VGZ Cursist training Carla Deze dag voelde als een cadeautje. Dit gaat me helpen om van alle legoblokjes, die ik al in mijn toolbox heb, een gedragen productvisie te maken.

Carla hendriksen

Reserveer vrijblijvend een datum

Ontvang de offerte binnen 1 werkdag

Wij helpen jou graag verder om een nóg betere product owner te worden! Vul het formulier in om een offerte te ontvangen voor een van de product owner trainingen.

Vragen over de training?

Wij laten binnen 1 dag van ons weten.