Product owner opleidingen vacature

Krijg de verantwoordelijkheid voor het onderhoud en de doorontwikkeling van de webshop en backoffice van Civas opleidingen.

Product owner vacature Civas

€ 4.000 – € 4.500

Haarlem / Online

24 tot 40 uur

Jouw rol en bijdrage als product owner

Civas.nl is de plek waar (aankomende) studenten zich oriënteren op een nieuwe opleiding om er uiteindelijk een te kiezen en te kopen. Om dit mogelijk te maken draaien er veel processen op de achtergrond en in een backoffice. Jij bent als product owner verantwoordelijk voor de gebruiksvriendelijkheid, stabiliteit en waarde van deze systemen voor (aankomende) studenten, medewerkers en Civas. Jij zorgt dat er focus blijft op wat als eerste gerealiseerd moet worden. Dit is een leuke uitdaging omdat de stakeholders verschillende belangen hebben bij de systemen. Daarom is het extra belangrijk om op een goede en prettige manier weerstand te kunnen bieden. Een directe link met de directeur, een slimme leuke vrouw met visie en daadkracht, gaat jou hierbij helpen.

Je werkt daarnaast samen met een jong team op een van de mooiste locaties van Haarlem. Ook schakel je veel met het development team in Heerenveen die een vast aantal uur per week voor jou ontwikkelen. Zij werken met de scrum rituelen, waarbij jij aansluit als product owner.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Het product owner salaris is tussen de €4.000 en €4.500 bruto op basis van fulltime.

  • Vrijheid en autonomie.

  • Je hebt veel flexibiliteit om op kantoor in Haarlem te werken of thuis. De eerste maanden raden we je wel aan om veel op kantoor te zijn om alles en iedereen goed te leren kennen, daarna is 1-2 keer per week prima.

Wat wij zoeken in een product owner

Je hebt enige ervaring als product owner / project manager / service manager in een IT werkomgeving. Je kunt goed zelfstandig werken en om hulp vragen wanneer dit nodig is. Je bent een prettige collega, behulpzaam, maar kan ook goed “nee” zeggen. Ervaring met stakeholder management is een must. Nieuwsgierigheid, empathie en assertiviteit zijn eigenschappen die jou hier laten floreren.

Meet Sabine foto

Sabine helpt je graag verder

Sabine is dé enige echte product owner recruiter van Nederland en het aanspreekpunt als het gaat om de werving en selectie van product owners. Sabine denkt graag met jou mee als het gaat om het vinden van een bedrijf. Neem bij vragen over de vacature product owner of interesse vooral contact op via de onderstaande opties:

Waarom solliciteren via Productowner.nl?

Geen CV of Motivatie
Dankzij onze directe lijn krijgen we je daar met slechts je LinkedIn profiel.
Beter voorbereid
Vergroot je kansen met de support van onze werving & selectie.
Ondersteuning
Een hulplijn van onze eigen senior product owners tijdens de eerste maand.
Gratis training
Een gratis PO training naar keuze wanneer we de juiste match vinden.

Meer weten over de vacature?

Heb je vragen over deze vacature of kom je graag met ons in contact, dat kan op een paar manieren.

Vul hiernaast het contact formulier in, of gebruik een van de andere opties hieronder.