Product owner logistiek

Help Inforit met het bouwen van een nieuw product voor soepele inkoop en facturatie van de tanktransport.

Solliciteer direct
Product owner vacature Inforit

€ 5.500 tot € 6.000

Hybride werken

32 – 40 uur

Het bouwen van AAA software

Als product owner ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een nieuwe applicatie. Deze rol komt vrij omdat de huidige product owner intern doorschuift. Je gaat voor het succes van het team en dus kan je je ego beter thuislaten. Inforit zoekt naar positieve doeners die nieuwe maatstaven willen neer zetten.

Je bent onderdeel van een team met 9 product owners en rapporteert aan de product manager TMS. Leuke vent die veel verstand heeft van de markt en haar klanten. In totaal werkt er 70 man binnen Inforit. Je zal vaak contact met een groot deel van die collega’s hebben, aangezien er meerdere ‘stromen’ door de producten heen lopen. Ook ben je bijna dagelijks in contact met de twee grootste klanten die dit product willen gaan gebruiken. Proactief stakeholder management moet je dus goed liggen.

De komende maanden ligt de focus nog op de backend, daarna zal in fase 2 en 3 een werkend product moeten worden opgeleverd. Naast het gewone PO werk is het erg belangrijk dat je een visie kan ontwikkelen op een gebied met veel business rules en exception management. Logistieke ervaring is natuurlijk een pré, maar geen eis als je een ervaren product owner bent die vaker in complexe projecten écht ownership heeft laten zien.

Wat ons opviel aan Inforit

Het management bestaat uit slimme, gedreven en sociale mensen. Leuk om voor en mee te werken. Het is niet persé een sexy kantoor, maar iedereen die je daar tegenkomt heeft een grote drive om ‘cutting edge’ techniek te bouwen. Professionele club. Hun klanten willen graag vooruit en zijn ook bereid om te investeren in die vooruitgang. Dat geeft ruimte om dingen te bouwen waar je trots op kan zijn. Als product owner kan je ook meedenken over het grotere plaatje, daar staat het bedrijf zeker voor open. Terwijl het product steeds meer richting de oplevering gaat zal je de ruimte krijgen om mee te denken over de transitiefase. Het helpt als je dat leuk vindt om te doen.

Dingen die je nieuwe collega’s belangrijk vinden

 • Je bent een ervaren product owner met track record. Je collega’s helpen je graag, maar de basis moet gewoon goed op orde zijn en blijven.

 • Iets goeds en duurzaams bouwen boven een quick fix.

 • Je moet de bereidheid hebben om diep de materie in te duiken als dat nodig is.

 • De voertaal intern is Nederlands, maar je spreekt goed Engels, want de helft van de developers zit in Roemenië.

 • Twee dagen per week op kantoor werken in Oss is op dit moment de standaard.

Meet Sabine foto

Sabine helpt je graag verder

Sabine is dé enige echte product owner recruiter van Nederland en het aanspreekpunt als het gaat om de werving en selectie van product owners. Sabine denkt graag met jou mee als het gaat om het vinden van een bedrijf. Neem bij vragen of interesse vooral contact op via de onderstaande opties:

Waarom solliciteren via Productowner.nl?

Geen CV of Motivatie
Dankzij onze directe lijn krijgen we je daar met slechts je LinkedIn profiel.
Beter voorbereid
Vergroot je kansen met de support van onze werving & selectie.
Ondersteuning
Een hulplijn van onze eigen senior product owners tijdens de eerste maand.
Gratis training
Een gratis PO training naar keuze wanneer we de juiste match vinden.

Zet nu de eerste stap naar een leukere baan!

Heb je vragen over deze vacature of kom je graag met ons in contact, dat kan op een paar manieren.

Vul hiernaast het contact formulier in, of gebruik een van de andere opties hieronder.

  Wat ons opviel aan Inforit

  Het management bestaat uit slimme, gedreven en sociale mensen. Leuk om voor en mee te werken. Het is niet persé een sexy kantoor, maar iedereen die je daar tegenkomt heeft een grote drive om ‘cutting edge’ techniek te bouwen. Professionele club. Hun klanten willen graag vooruit en zijn ook bereid om te investeren in die vooruitgang, dat geeft ruimte om dingen te bouwen waar je trots op kan zijn. Als product owner kan je ook meedenken over het grotere plaatje, daar staat het bedrijf zeker voor open. Terwijl het product steeds meer richting de oplevering gaat zal je de ruimte krijgen om mee te denken over de transitiefase. Het helpt als je dat leuk vindt om te doen.

  Waarom solliciteren via productowner.nl?

  • Geen CV of motivatie. Dankzij onze directe lijn krijgen we je daar aan de koffie met slechts je LinkedIn profiel.

  • Met onze support ben je net even wat beter voorbereid. Dat is ontspannen en vergroot je kansen!

  • Wij ondersteunen je tijdens je eerste maand met een hulplijn met onze eigen senior PO’s.

  • Word je aangenomen? Dan krijg je van ons een gratis training naar keuze.