Product owner Fintech

Vanuit het bestaande platform de financiële adviesketen optimaliseren en nieuwe features realiseren die het leven van de consument en financieel adviseur veel makkelijker maken.

Product owner vacature Omniplan

€ 5.000 tot € 6.000

Amsterdam / Online

32 tot 40 uur

Jouw rol en bijdrage als product owner

Je gaat als product owner het platform, waarmee financiële adviseurs met de planner een berekening voor financiële vraagstukken kunnen maken, verder uitbouwen. De basis staat als een huis. Wel zijn er veel eisen en ideeën vanuit de markt die moeten worden omgezet in generieke nieuwe toevoegingen. Het gaat om het opzetten van een nieuwe online journey en de persoonlijke financiële planner. Ook het bouwen van een klantportaal mag jij volledig zelf uitwerken en uitrollen.

Als product owner krijg je voldoende mandaat om zelf beslissingen te nemen. Ook heb je een flinke dosis overtuigingskracht nodig om alle stakeholders te managen. Omniplan wil toe naar een productfocus. Op dit moment is er veel vraag naar maatwerk vanuit de klanten maar dit moet meer generiek worden.

Het team bestaat uit 30 man totaal verdeeld over 3 domeinen: hypotheekadvies, financiële planning en platform. Ook is een parttime UX designer aanwezig, die verdeeld wordt over de 3 teams. Veel internationale collega’s o.a. een .NET speaker. Het ontwikkelteam werkt vanuit Zuid-Afrika, de voertaal dus overal Engels.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Als product owner is het salaris €5.000 – €6.000 bruto per maand op basis van 40 uur.

  • 30 vrije dagen.

  • Een bonusregeling

  • Elke zes weken een ‘Growth mindset day’ waarin de dagelijkse werkzaamheden opzij worden geschoven en je aan je persoonlijke ontwikkeling kan werken.

  • Een mooi kantoor in Amsterdam naast Centraal Station met een prachtig uitzicht over het IJ en de stad.

Voor bedrijven pagina

Wat Omniplan zoekt in een product owner

Jij bent een product owner die helemaal aan gaat op productontwikkeling. Jouw kennis van de markt vormt ideeën die leiden tot nieuwe features en verbeteringen aan het platform. Omniplan zoekt een product owner met FinTech affiniteit. Je bent thuis in design thinking, co-creatie, customer journey mapping.

Jouw uitstekende communicatie zet je in om alle stakeholders te informeren en te betrekken bij de nieuwe ontwikkelingen.

De sfeer is complementair en energiek. Daar voel jij je prettig bij!

Meet Sabine foto

Sabine helpt je graag verder

Sabine is dé enige echte product owner recruiter van Nederland en het aanspreekpunt als het gaat om de vacature van product owner. Sabine denkt graag met jou mee als het gaat om het vinden van een bedrijf. Neem bij vragen of interesse vooral contact op via de onderstaande opties:

Waarom solliciteren via Productowner.nl?

Geen CV of Motivatie
Dankzij onze directe lijn krijgen we je daar met slechts je LinkedIn profiel.
Beter voorbereid
Vergroot je kansen met de support van onze werving & selectie.
Ondersteuning
Een hulplijn van onze eigen senior product owners tijdens de eerste maand.
Gratis training
Een gratis PO training naar keuze wanneer we de juiste match vinden.

Meer weten over de vacature?

Heb je vragen over deze vacature of kom je graag met ons in contact, dat kan op een paar manieren.

Vul hiernaast het contact formulier in, of gebruik een van de andere opties hieronder.