Product owner vervoer

Help de marktpositie van Transvision vergroten met het ontwikkelen van platformen en producten.

Solliciteer direct
Product owner vacature vervoer

€ 4.653 – € 4.981

Junior – Medior

24 – 40 uur

Jouw rol en bijdrage

Je bent naast nog een product owner verantwoordelijk voor het uitbouwen van de bestaande (web)applicaties. Met als doel om de marktpositie van Transvision te vergroten. Vanuit het vastgestelde budget zal jij zelf een visie moeten ontwikkelen voor het uitbouwen van de bestaande producten. Ook liggen er veel nieuwe ideeën voor een nieuwe applicatie op de plank welke opgepakt moeten worden. De bestaande API verder uitwerken en doorontwikkelen om een nieuwe markt aan te boren zal ook bij jouw takenpakket worden toegevoegd.

Als product owner schakel je wekelijks met verschillende stakeholders als IT leveranciers, opdrachtgevers en vervoerders. Ook met het ontwikkelteam wat werkt vanuit Maleisië heb je vaak contact. Vanuit hun ontwikkel voorstellen kan jij dit vertalen naar de gebruikerservaring. Belangrijk dus om Engels op professioneel level te spreken.

Transvision is een een leuke, dynamische organisatie welke een product owner kan gebruiken die het ook tof vindt om een bijdrage te leveren aan de digitalisering van de organisatie. Ze zoeken een lichte control freak die het meten, sturen en verbeteren ook belangrijk vindt.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een salaris tussen de €4.653 en de €4.981 bruto per maand obv 40 uur.

  • Vrije dagen en reiskosten (km vergoeding of OV) zijn standaard onderdeel van je voorwaarden.

  • Een paar keer per jaar een leuk uitje met het team en zo af en toe een DoMiBo (omdat veel collega’s op vrijdag vrij zijn of thuiswerken).

  • Je kan hybride werken, 1 à 2 dagen op kantoor aanwezig om samen dingen te delen en gezellig te sparren.

  • Transvision is een leuke organisatie met visie en groeiambitie. Geen vastgeroest IT bedrijf maar een goede mix van gezellige collega’s.

Wat wij zoeken in een PO

Enige ervaring als product owner is handig omdat je met een eigen visie jouw werkzaamheden oppakt vanuit de ‘Agile methodiek’. De werkwijze van het bedrijf is ‘scrum’ dus een aantal sprints in je rugzak zal je snel op weg helpen. De voertaal op kantoor is Nederlands maar omdat je veel contact hebt met het ontwikkelteam in Maleisië is dat in het Engels. Jij kan goed communiceren met alle communicatiestijlen en veel verschillende karakters. Overzicht houden, gestructureerd werken maar ook proactief en snel handelen kan je als de beste. Daarnaast klinkt een DoMiBo jou net zo goed in de oren als een VrijMiBo.

Meet Sabine foto

Sabine helpt je graag verder

Sabine is dé enige echte product owner recruiter van Nederland en het aanspreekpunt als het gaat om de werving en selectie van product owners. Sabine denkt graag met jou mee als het gaat om het vinden van een bedrijf. Neem bij vragen of interesse vooral contact op via de onderstaande opties:

Waarom solliciteren via Productowner.nl?

Geen CV of Motivatie
Dankzij onze directe lijn krijgen we je daar met slechts je LinkedIn profiel.
Beter voorbereid
Vergroot je kansen met de support van onze werving & selectie.
Ondersteuning
Een hulplijn van onze eigen senior product owners tijdens de eerste maand.
Gratis training
Een gratis PO training naar keuze wanneer we de juiste match vinden.

Meer weten over de vacature?

Heb je vragen over deze vacature of kom je graag met ons in contact, dat kan op een paar manieren.

Vul hiernaast het contact formulier in, of gebruik een van de andere opties hieronder.