Product owner vervoer vacature

Als product owner ga je een propositie creëren om de marktpositie van Transvision te vergroten met focus op MVO.

Product owner vacature vervoer

€ 4.653 – € 5.298

Medior

24 – 40 uur

Jouw rol en bijdrage als product owner

Als product owner voor de touringcar diensten mag jij ervoor zorgen dat er een goede propositie komt. Vanuit veel aanbestedingen wordt er gevraagd om zo groen mogelijk te gaan rijden. Belangrijk dus dat jij als product owner het maatschappelijk verantwoord ondernemen meeneemt in jouw visie. Het huidige platform voldoet niet aan de groeiambitie en mag je dus helemaal zelf, met een vast team op locatie van 5 ontwikkelaars, aanpassen en future-proof maken. Deze B2B unit vraagt om een product owner die bijvoorbeeld een bestel flow kan creëren, een wizard kan bouwen en de beloftes naar de huidige klanten kan waarmaken. Denk hierbij aan een grote corporate die meer inzicht wil in de locaties van de bussen.
Vind je het tof om meer de technische kant op te gaan, dat zou ook kunnen in deze rol. Je bent vrij om te onderzoeken of je een manier weet te vinden om vanuit data / AI een nieuwe tool te bouwen.

Als product owner schakel je wekelijks met verschillende stakeholders als IT leveranciers, opdrachtgevers en vervoerders.

Transvision is een een leuke, flexibele organisatie welke een product owner kan gebruiken die het ook tof vindt om een bijdrage te leveren aan de toekomst van de mobiliteit. Ze zoeken een product owner die MVO ondernemen belangrijk vindt en de positie van de divisie touringcar gaat uitbreiden.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Het product owner salaris ligt tussen de €4.653 en de €5.298 bruto per maand op basis van fulltime.

  • Vrije dagen zijn standaard onderdeel van je voorwaarden.

  • Een paar keer per jaar een leuk uitje met het team en zo af en toe een DoMiBo (omdat veel collega’s op vrijdag vrij zijn of thuiswerken).

  • Je komt te werken bij een super flexibele organisatie. Hybride werken kan op allerlei manieren, 1 à 2 dagen op kantoor aanwezig om samen dingen te delen en gezellig te sparren.

  • Transvision is een leuke organisatie met visie en groeiambitie. Geen vastgeroest IT bedrijf maar een goede mix van gezellige collega’s.

Wat wij zoeken in een product owner

Je zoekt een flexibele organisatie waarin jij als product owner alle vrijheid krijgt om te werken waar en wanneer je wil. Je krijgt energie om vanuit een bestaande portal een goede doorontwikkeling te maken. Ervaring als product owner om een eigen visie te creëren of de drive dit nu te gaan oppakken. De werkwijze van het bedrijf is ‘scrum’ dus een aantal sprints in je rugzak zal je snel op weg helpen. De voertaal op kantoor is Nederlands maar er wordt ook binnen andere teams gewerkt met een ontwikkelteam in Maleisië en daar is het in het Engels. Jij kan goed communiceren met alle communicatiestijlen en veel verschillende karakters. Transvision is een mobiliteitsbedrijf dus een echte software omgeving moet je niet verwachten. Overzicht houden, gestructureerd werken maar ook proactief en snel handelen kan je als de beste. Daarnaast klinkt een DoMiBo jou net zo goed in de oren als een VrijMiBo.

Meet Sabine foto

Sabine helpt je graag verder

Sabine is dé enige echte product owner recruiter van Nederland en het aanspreekpunt als het gaat om de werving en selectie van product owners. Sabine denkt graag met jou mee als het gaat om het vinden van een bedrijf. Neem bij vragen of interesse vooral contact op via de onderstaande opties:

Waarom solliciteren via Productowner.nl?

Geen CV of Motivatie
Dankzij onze directe lijn krijgen we je daar met slechts je LinkedIn profiel.
Beter voorbereid
Vergroot je kansen met de support van onze werving & selectie.
Ondersteuning
Een hulplijn van onze eigen senior product owners tijdens de eerste maand.
Gratis training
Een gratis PO training naar keuze wanneer we de juiste match vinden.

Meer weten over de vacature?

Heb je vragen over deze vacature of kom je graag met ons in contact, dat kan op een paar manieren.

Vul hiernaast het contact formulier in, of gebruik een van de andere opties hieronder.