Product owner hygiëne vacature

Jij bent als senior product owner verantwoordelijk voor nieuwe producten die op basis van data facilitaire diensten leveren.

Product owner vacature Vebego

€ 4.000 – € 5.500

Amsterdam / Den Bosch / Online

32 tot 40 uur

Jouw rol en bijdrage als product owner

Je gaat een (nieuwe) visie vormen over het bestaande product. Dit product is gemaakt om vanuit data, facilitaire diensten op maat te leveren. Jij zal als product owner voornamelijk de focus gaan leggen op innovatie van het product. Eventueel verandering en borging. In het super leuke team met 2 innovatie managers, een projectmedewerker en een business innovation manager, krijg je alle vrijheid en verantwoordelijkheid die erbij horen. Agile werken is een stip aan de horizon en ga jij als product owner ook meer vorm geven. Je kan vanuit jouw product owner ervaring advies geven over de samenwerking met ontwikkelteams, in- en extern. Ook zal je nauw samenwerken met verschillende stakeholders, onder andere met Vebego IT, klanten, interne collega’s als het nationale account team en eventuele start-up partners.

Deze rol komt vrij omdat de huidige product owner intern doorgegroeid is naar een andere positie. Je gaat zelf direct aan de slag met een pilot bij een grote organisatie in Amsterdam.

“Werken binnen Vebego is persoonlijk, ondanks de grootte van de organisatie. We zijn behulpzaam naar elkaar en er heest een familiare sfeer. Een veilige omgeving om echt jezelf te kunnen zijn.” Femy van de Wege, Teamlead Business Innovation Vebego

Wat krijg je ervoor terug?

  • Het product owner salaris is tussen de €4.000 en €5.500 bruto op basis van fulltime.

  • Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd bij Vebego.

  • Je ontvangt een elektrische auto, telefoon én laptop.

  • Je hebt de flexibiliteit om op één van de Vebego kantoren te werken.

  • Maar ook vanuit huis, waarbij alle facilitaire middelen voor een fijne thuiswerkplek worden verzorgd.

Wat wij zoeken in een senior product owner

Je bent een senior product owner met ervaring in het opzetten van nieuwe producten en het doorontwikkelen van bestaande applicaties. Een echte netwerker die het leuk vind om met alle lagen binnen organisaties te schakelen. Innovatief, ondernemend en proactief zijn kenmerken die bij je passen. Je stelt de juiste vragen aan klanten en de interne organisatie om erachter te komen welke waarde moet worden toegevoegd aan het bestaande product. Of welke nieuwe producten er ontwikkeld moeten worden. Het doel is omzetgroei maar ook efficiënt werken voor de interne en externe gebruikers van het product. Ook is het belangrijk om alles te willen weten uit de facilitaire wereld. Zo loop je voor op de markt en kan je de nieuwste producten laten ontwikkelen.

Elke donderdag werkt het team samen in Den Bosch en omdat er een pilot start in Amsterdam werk je daar ook 1 keer per week. De andere dagen ben je welkom op een van de Vebego kantoren of werk je vanuit huis.

Meet Sabine foto

Sabine helpt je graag verder

Sabine is dé enige echte product owner recruiter van Nederland en het aanspreekpunt als het gaat om de werving en selectie van product owners. Sabine denkt graag met jou mee als het gaat om het vinden van een bedrijf. Neem bij vragen over de vacature product owner of interesse vooral contact op via de onderstaande opties:

Waarom solliciteren via Productowner.nl?

Geen CV of Motivatie
Dankzij onze directe lijn krijgen we je daar met slechts je LinkedIn profiel.
Beter voorbereid
Vergroot je kansen met de support van onze werving & selectie.
Ondersteuning
Een hulplijn van onze eigen senior product owners tijdens de eerste maand.
Gratis training
Een gratis PO training naar keuze wanneer we de juiste match vinden.

Meer weten over de vacature?

Heb je vragen over deze vacature of kom je graag met ons in contact, dat kan op een paar manieren.

Vul hiernaast het contact formulier in, of gebruik een van de andere opties hieronder.