Hét event voor product owners

Met vele interessante en leerzame sprekers en workshops organiseren wij jaarlijks hét Product owner event. Ben jij er bij?

Product owner event zaal

De Product owner staat centraal

Wat begon met een idee op een post-it is gegroeid tot een groots uitverkocht evenement waar meer dan 300 product owners op af kwamen om te luisteren naar inspirerende sprekers en workshops te volgen van grote bedrijven in het vakgebied. Wegens het succes van 2022 willen we het in 2023 nog beter en groter doen. Via de nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van alle nieuwtjes omtrent hét Product owner event. Wil je alvast een kaartje claimen voor 2023? Laat dan hier je e-mailadres achter om een melding te krijgen wanneer de ticketverkoop van start gaat.

Leren en netwerken

Inspirerende sprekers

Vol energie en passie vertellen de sprekers op hét Product owner event over hun ervaringen en vakgebieden. Leer over de nieuwste ontwikkelingen, hoe grote bedrijven hun producten en diensten tot stand brengen en wat nou écht belangrijk is voor een product owner.

Leerzame workshops

Hoe groei van je product owner naar product leader? Hoe bouw je een roadmap in één dag? Tijdens de workshops op hét Product owner event leer je handige tips & tricks van verschillende bedrijven die jij meteen kan toepassen in de praktijk.

Netwerken met soortgenoten

Met meer dan 300 product owners op één plek is dit jouw kans om mede vakgenoten te spreken van allerlei soorten bedrijven. Zien we jou nog voor een drankje?

Claim jouw ticket

Wij houden een kaartje voor je bezet, dit geeft dus garantie voor een plek op het product owner event van 2023. Zodra de kaarten beschikbaar zijn, ontvang je van ons een e-mail met de optie om een kaartje te bemachtigen.