Interim Product Owner

Wij coördineren IT projecten. Voor kleine en grote bedrijven. Met energie en focus. Dit doen we samen met ons team bestaande uit doelgerichte interim product owners die klaar staan om een strijdplan te maken en dit uit te voeren. Soms van prototype naar MVP, en soms van MVP naar 10+. Onze betrokkenheid bij jouw project zorgt ervoor dat jij weer door kan met je eigen werk.

Meer info
Interim product owner inhuren

Hoe doen we dat?

In onze trajecten maken wij gebruik van gevalideerde methodieken en processen. We starten altijd met een (digitale) intake om goed te begrijpen wat de pijn of ambitie is en om te bepalen of en hoe we kunnen helpen. Tijdens die intake proberen we samen tot een meetbare doelstelling te komen. Na de intake starten we met een uitgebreidere kennismaking, vaak gevolgd door een Focus Sprint of een andere workshop variant die leidt tot een strijdplan.

Vervolgens gaan we dat traject voor je ownen, zodat er een digitaal product staat dat de gebruiker dolgraag wil gebruiken én dat past binnen de kaders van je organisatie. Een gemiddeld project duurt bij ons 4-8 maanden met een gemiddelde inzet van 16 uur per week. En je kan bij ons altijd flexibel op- en afschalen, want wij begrijpen als geen ander dat organisaties continue in verandering zijn. Wij bieden ook onze eigen product owner training aan voor product owners te trainen in situaties die voor hun relevant zijn.

Klant tevredenheid

Gemiddeld scoren wij bij onze klanten een:

Onze kernwaarden

Bij Productowner.nl hebben wij een aantal kernwaarden, op basis van deze kernwaardes zijn al onze interim product owners nauwkeurig geselecteerd. Wij zorgen ervoor dat deze punten ook in jouw project en team geïmplementeerd worden.

  • 100% Ownership: als er iets mis gaat in het project, product of proces, heb je ten alle tijden als product owner hier een aandeel in gehad. Onze interim product owners nemen de verantwoordelijkheid om toekomstige fouten te voorkomen door te kijken waar het nou fout gaat en wat er dan anders gedaan moet worden. Meer weten over ownership? Klik dan hier.
  • No Dickheads Allowed: attitude en likability is voor ons erg belangrijk, dit geeft mensen namelijk een gevoel van vertrouwen en veiligheid. Hierdoor ontstaat openheid en transparantie, wat zorgt voor veel energie bij je stakeholders, teamleden en collega’s.
  • Energie voor 2: binnen de eerste 10 minuten van een sollicitatie binnen Productowner.nl toetsen wij op energie. Als je niet energiek bent over het product en ook niet energiek bent tegenover je stakeholders, hoe ga je hen dan enthousiast krijgen over het product en het project?
  • Happy to help: het ontzorgen en service aanbieden aan mensen maakt ons gelukkig. Onze interim product owners hebben oog voor het zien wanneer iemand support nodig heeft.
  • Focus: Als energie te veel wordt verdeeld, dan vermindert dat de impact enorm. Wij zorgen ervoor dat de focus binnen het team op de juiste plek ligt. Dingen afmaken vinden we super belangrijk.

Benieuwd geworden naar de diensten die wij leveren? Klik dan hier. Nog vragen of heeft u interesse? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Bekijk onze cases:

De Gele Flamingo case study
DPD case study
Please Ask M case study

Benieuwd naar meer? Neem contact op