Onze interim product owners

Alle beschikbare PO’s in één overzicht. Klaar om jouw project te coördineren.

Vind jouw interim product owner

De perfecte interim product owner voor jouw project

Onze interim product owners staan bij ons op de payroll en vinden niks leuker dan een product, project of proces aan de praat te krijgen of te houden. Met veel expertise en enthousiasme staan ze klaar om jouw (IT) project te ownen! Zo hebben we al met meer dan 100 bedrijven mogen samenwerken, elk met hun unieke uitdagingen en ambities.

We starten altijd met een (digitale) intake om goed te begrijpen wat de pijn of ambitie is. Aan de hand hiervan bepalen we of én hoe we kunnen helpen. Tijdens die intake proberen we samen tot een meetbare doelstelling te komen. Vervolgens starten we met een uitgebreidere kennismaking, waarbij we vooral heel scherp willen krijgen wanneer het aan het eind een succesvol traject is geweest. Dát is dan vervolgens ons kompas.

Met dit kompas gaan we het traject voor je ownen, zodat er een digitaal product staat waar de gebruiker écht blij van wordt én dat past binnen de kaders van je organisatie.

 • Leren met praktijkvoorbeelden

 • Training van ervaren PO’s

 • Persoonlijke coaching

 • Gratis toegang tot het PO event

 • Certificaten | PSPO-1 & PO academy

 • Bouwen aan je netwerk

 • Gecertificeerd en ervaren PO’s

 • Direct aan de slag

 • Landelijke dekking

 • Flexibel op- en afschalen
 • Tussen de 2 en 12 maanden

 • 28 tot 32 uur in de week

IT project management product owner

Hoe herken je onze interim product owners?

Ownership op jouw product
Stakeholder management product owner interim
Product owner klantbehoeften
Product owner kennis en vaardigheden
100% Ownership

We nemen maximale verantwoordelijkheid in zowel gedrag als gevoel. Dat betekent dat we ons volledig inzetten voor het succes van elk project en ons direct verantwoordelijk voelen voor de resultaten die we behalen.

Stakeholder management

Onze product owners begrijpen de stakeholders. Door gericht te luisteren en de juiste gesprekken op het juiste moment te voeren, winnen we het vertrouwen en werken we samen aan het behalen van de projectdoelen.

Happy to help

Bij Productowner.nl vinden we het van groot belang dat onze product owners altijd denken vanuit de klant en diens behoeften. Daarom zit ontzorgen en klantgericht denken verankerd in het DNA.

Nieuwsgierig

Wij vinden het belangrijk om onze kennis en vaardigheden voortdurend te blijven ontwikkelen en verbeteren. We weten niet alles, maar weten wel hoe we er toch achter gaan komen ;).

Heb jij een IT project? Wij hebben beschikbare PO’s!

Al onze product owners hebben een paar dingen gemeen, ze voelen onze kernwaarden allemaal 100%, maar verschillen als het gaat om specialisme. Waar de een zich bijvoorbeeld veel bezighoudt met back-end IT systemen heeft de ander veel ervaring met e-commerce.

Klaar voor Productowner.nl?


Wij helpen je graag verder bij jouw zoektocht naar de perfecte product owner. Heb je vragen of kom je graag met ons in contact? Dat kan op een paar manieren:
Bel ons

+31 85 060 9109

Mail ons

info@productowner.nl

Stuur een appje

+31 61 234 9442

Beschikbaar per 15-7
Interim product owner profielfoto rond Pim

Pim Pot

Beschikbaar per 15-7
Profielfoto rond Anouk

Anouk van Doorn

Beschikbaar per 29-7
Interim product owner Profielfoto rond Iris
Beschikbaar per 2-9
Interim product owner Profielfoto rond Iris

Iris Bloem

Beschikbaar per 2-9
Profielfoto rond Frank

Frank van Zwieteren

Beschikbaar per 2-9

Klaar voor
Productowner.nl?

Heb je vragen of kom je graag met ons in contact, dat kan op een paar manieren.

Vul hiernaast het contact formulier in, of gebruik een van de andere opties hieronder.

  Veelgestelde vragen

  🔬 Expertise & kennis

  Elk van onze product owners brengt een unieke set certificeringen, vaardigheden en ervaringen uit verschillende vakgebieden met zich mee. Ze passen hun kennis graag toe om jouw specifieke uitdagingen aan te pakken.

  🤝 Samen staan we sterk

  Bij twijfel of complexe vraagstukken kunnen we altijd terugvallen op ons brede team van collega’s. Twee (of meer!) hoofden denken beter dan één, en dat zorgt voor creatievere en doordachtere oplossingen voor jouw casus.

  🔁 Flexibiliteit in jouw voordeel

  We begrijpen dat projectbehoeften kunnen veranderen. Daarom kun je makkelijk op- en afschalen met onze product owners. Ze zijn er om jouw te ondersteunen, in welke fase je project zich ook bevindt.

  ☕️ Stap 1: Een (digitaal) bakje koffie

  Neem contact op voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek, wij zullen binnen 24 uur reageren. We horen graag je uitdagingen en ambities, zodat we snel een moment kunnen plannen om verder te praten en beslissen hoe we je kunnen ondersteunen.

  🔖 Stap 2: Plan van aanpak

  Vervolgens duiken we dieper in de huidige situatie van je project of product. Hierin gaan we dieper in op de uitdagingen en ambities. Zo willen we vooral heel scherp krijgen wanneer het uiteindelijk een succesvol traject is geweest.

  👥 Stap 3: De juiste product owner

  Met inzicht in jouw specifieke behoeften en doelen, bespreken we samen welke interim product owner het beste past bij jouw project en team. Zodra een match is gevonden, zorgt de gekozen product owner voor een soepele integratie binnen jouw omgeving. Hij of zij maakt kennis met de stakeholders, verdiept zich in de klant, de gebruikte tools en lopende processen, en zorgt voor een heldere, gedeelde visie.

  🎯 Stap 4: Ownen!

  De interim product owner zal jouw project ‘ownen’. Dat wil zeggen; volledige verantwoordelijkheid nemen voor de voortgang en resultaten. Het doel? Een digitaal product dat écht waarde levert aan de gebruiker of klant. Afhankelijk van de behoeften en doelen kan dit traject variëren tussen de 2 en 12 maanden.

  Onze interim product owners registreren dagelijks hun gewerkte uren. Zo kun je in jouw persoonlijke portal precies volgen hoe en wanneer een product owner waarde toevoegt aan je project. De tarieven zijn gebaseerd op de ervaring en senioriteit. Wil je weten welke product owners beschikbaar zijn en tegen welk tarief? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

  De afgelopen 5 jaar hebben we met 100+ bedrijven mogen samenwerken, elk met hun unieke uitdagingen en ambities.

  Zoals DPD, Bol.com, ASML, De Gele Flamingo, Bamboo Import, Kramp Hub, Castelijn & Beerens, Nobotel, Civas, Blokker, VanHaren, Maasstad ziekenhuis, Nationale Zorgreserve, Logius en ga zo maar door..

  Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd, wat betekent dat jouw informatie bij ons in veilige handen is. Als je met onze interim product owners werkt, kun je er zeker van zijn dat we jouw gegevens beschermen volgens de internationale normen.

  Bekijk de Privacy statement Productowner.nl B.V. voor meer informatie.