Over ons

Wij zijn product owners. Het type dat bruist van de dadendrang en overal een energieke indruk maakt. Onze klanten missen de tijd en of kennis om zelf de regie te nemen op bijvoorbeeld het vernieuwen van de website, de bouw van een applicatie of het uitbouwen van de webshop.

product owner team foto

Onze historie

In 2018 keken we eens goed om ons heen. Het aantal écht goede product owners was beperkt. Daarnaast was het aantal recruiters dat een product owner zocht niet te tellen. Aan de keukentafel werd steeds vaker gesproken over een “PO-club”. Tijd voor een businessplan. Op slide 1 zetten we onze twee belangrijkste voorwaarden: we worden géén uitzendbureau & “no dickheads allowed”.

Zoals bij elk nieuw initiatief was het vallen en opstaan. Maar de 6-maanden-doelstellingen werden binnen 3 maanden gerealiseerd en het bestaansrecht werd daarmee gevalideerd. Toen we vervolgens begin 2020 de naam Productowner.nl overnamen, wisten we het zeker; “we are here to stay”. In 2020 en 2021 lag de focus bewust en uitsluitend op een 10+ scoren bij elke klant. Tegelijkertijd groeiden we met gemiddeld 1 persoon per kwartaal. En net als elke jonge organisatie verhuisden we een keer of vier naar een steeds groter kantoor. Sinds begin 2022 werken er 15 mensen bij Productowner.nl en kijken we terug op een jaar waarin we voor meer dan 40 klanten mochten werken.

Onze kernwaarden

Bij Productowner.nl hebben wij een aantal kernwaarden, op basis van deze kernwaardes zijn al onze product owners nauwkeurig geselecteerd. Wij zorgen ervoor dat deze punten ook in jouw project en team geïmplementeerd worden.

  • 100% Ownership: als er iets mis gaat in het project, product of proces, heb je ten alle tijden als product owner hier een aandeel in gehad. Onze product owners nemen de verantwoordelijkheid om toekomstige fouten te voorkomen door te kijken waar het nou fout gaat en wat er dan anders gedaan moet worden. Meer weten over ownership? Klik dan hier.

  • No Dickheads Allowed: attitude en likability is voor ons erg belangrijk, dit geeft mensen namelijk een gevoel van vertrouwen en veiligheid. Hierdoor ontstaat openheid en transparantie, wat zorgt voor veel energie bij je stakeholders, teamleden en collega’s.

  • Energie voor 2: binnen de eerste 10 minuten van een sollicitatie binnen Productowner.nl toetsen wij op energie. Als je niet energiek bent over het product en ook niet energiek bent tegenover je stakeholders, hoe ga je hen dan enthousiast krijgen over het product en het project?
  • Happy to help: het ontzorgen en service aanbieden aan mensen maakt ons gelukkig. Onze product owners hebben oog voor het zien wanneer iemand support nodig heeft.

  • Focus: Als energie te veel wordt verdeeld, dan vermindert dat de impact enorm. Wij zorgen ervoor dat de focus binnen het team op de juiste plek ligt. Dingen afmaken vinden we super belangrijk.

De beste versie van jezelf

Werk is voor een hoop mensen een groot deel van hun identiteit. Moeten we dan niet gewoon zorgen dat mensen er zo vaak mogelijk écht zin in hebben? Dat denken wij te kunnen realiseren door actief te investeren en te faciliteren in een klimaat waar mensen de beste versie van zichzelf kunnen zijn. We zijn trots dat ons meest recente team tevredenheid onderzoek  een 8,3 opleverde, waarbij we aan de hand van 35 stellingen toetsen in welke mate het mensen lukt om de beste versie van zichzelf te zijn.

Genoeg over ons. Jij bent aan zet. Enkele suggesties:

  1. Je bent nieuwsgierig naar de mensen bij ons werken. Scroll dan verder naar beneden.
  2. Je bent benieuwd of wij misschien een leuke werkgever zijn. Check even onze vacaturepagina en laat daar je gegevens achter. Dan hoor je snel van ons.
  3. Je zoekt een product owner en bent benieuwd hoe we ons werk dan precies doen. Check hier onze werkwijze.
  4. Of je neemt gewoon contact met ons op via een formulier, mail, of whatsappHappy to talk!
Product owner post-its plakken

Ontmoet ons team

Jochem
Jochem
Pepijn
Pepijn
Tony
Tony
Linus
Linus
Najlae
Najlae
Annemarie
Annemarie
Pim
Pim
Boris
Boris
Marcel
Marcel
Niek
Niek
Evelien
Evelien
Jediael
Jediael
Sophie
Sophie
Edward
Edward
Vacatures
Vacatures