Over ons

Wij willen ondernemers helpen. Het type ondernemer dat bruist van de ideeën, maar ’s nachts wakker ligt omdat hij/zij niet de tijd of de kennis heeft om dat idee ook te vertalen naar een website, webshop, applicatie of andere digitale oplossing.

product owner team foto

Historie

In 2018 keken we eens goed om ons heen. Het aantal écht goede product owners was beperkt. Daarnaast was het aantal recruiters dat er eentje zoekt niet te tellen. Aan de keukentafel werd steeds vaker gesproken over een “PO-club”. Op werkvakantie in Kaapstad werd een businessplan gemaakt. Voor ons businessplan hadden we twee specifieke voorwaarden: we worden géén uitzendbureau & “no dickheads allowed”.

Zoals bij elk nieuw initiatief is het vallen en opstaan. Maar de 6-maanden-doelstellingen werden binnen 3 maanden gerealiseerd en het bestaansrecht werd gevalideerd. Als we vervolgens begin 2020 de naam productowner.nl overnemen, weten we het zeker; “we are here to stay”.

Dat jaar werd afgesloten met een vast team van drie en op ruim twintig projecten werd een 10+ gescoord. De groei die daar op volgde, had niemand durven voorspellen, in 2021 groeit het bedrijf op alle vlakken 100+%. Het vaste team bestaat ondertussen uit tien personen en we blijven op zoek naar nieuwe mensen. Wil je weten wat voor mensen ons bedrijf écht beter maken? en hoe wij jou de beste versie van jezelf laten zijn? Klik hier voor de openstaande vacatures.

DNA

Doelgericht

Met veel focus en een flinke bak energie maken we samen een strijdplan met meetbare doelstellingen, waarna wij samen richten op een optimaal eindresultaat.

Methodieken en processen

Tijdens de trajecten die wij leveren maken onze product owners gebruik van gevalideerde methodieken en processen om jouw project te coördineren.

Happy to help

Met minder dan een 10+ nemen wij geen genoegen! Onze product owners staan altijd met een gezonde dosis nieuwsgierigheid klaar om jouw project verder te brengen.

Ontmoet ons team

Jochem
Jochem
Pepijn
Pepijn
Tony
Tony
Linus
Linus
Annemarie
Annemarie
Pim
Pim
Boris
Boris
Marcel
Marcel
Niek
Niek
Vacatures
Vacatures