Klant tevredenheid

Wij meten periodiek de klant tevredenheid om meer inzicht te krijgen in wat we goed doen en waar we nog beter in kunnen worden

Werben bij de plek voor PO's

NPS

We gaan altijd voor een 10+. En hoewel projecten uitgebreid worden geëvalueerd, zowel tijdens als achteraf, is het ook goed om in breder perspectief te kijken naar hoe blij onze opdrachtgevers nu écht zijn. Tegelijkertijd worden we vaak ingehuurd omdat onze opdrachtgever kneiter druk is, dus lange lijsten met vragen werken averechts.

Daarom stellen we slechts drie vragen, waarbij de NPS score (zou je ons aanbevelen aan een ander?) voor ons de meest belangrijke is. De NPS methodiek wordt wereldwijd bij honderdduizenden bedrijven gezien als dé maatstaf om klanttevredenheid te meten. En dus was het voor ons een logische methode.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. We maken graag tijd voor je vrij.

Onze interim product owners

  • 100% Ownership

  • ‘No Dickheads Allowed’ rule

  • Energie voor 2

  • Happy to help instelling

  • Focus op jouw project

Het resultaat

In mei van dit jaar hebben we alle klanten van de afgelopen 6 maanden gevraagd om mee te doen. Volgens erkend autorteit Surveymonkey ben je met 20-30% respons al zeer succesvol en wij zitten er qua respons ruim boven.

Het laagste cijfer dat we kregen was een 7. En gemiddeld scoren we een 8,555. Daar zijn we heel blij mee. En we bieden klanten ook de mogelijkheid om via een leeg invoerveld iets terug te geven aan ons. Het gros van die comments is zeer complimenteus. En de verbeterpunten die we terug hebben gekregen hebben ons geïnspireerd om weer wat kleine tweaks te maken in onze dienstverlening. We hopen de resultaten terug te zien bij de volgende meting. Tot die tijd zijn we heel dankbaar voor het vertrouwen en de waardering die we krijgen.

8,5
Zou je ons aanbevelen aan een ander?

Vrijblijvend meer weten?

Heb je vragen of kom je graag met ons in contact, dat kan op een paar manieren.

Vul hiernaast het contact formulier in, of gebruik een van de andere opties hieronder.